Direktlänk till inlägg 12 april 2010

Lillfisen och mitt liv som gammelmorbror

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.


Så nu förbereder jag mig för livet som gammelmorbror. Har köpt en pipa, monockel och söndagsväst. Fickuret är på gång och damaster och damasker likaså (om damaster är typiskt gammelmorbröder vete hundan, men de får räknas med här ändå, för säkerhets skull). Nu återstår att odla mustasch och köpa en burk med vax. Och en papperspåse med russin åt den lilla förstås, när den första julen nalkas.


Skämt åsido, det är en stolt morbror Nystås som fick ta del av att se det lilla livet i dag. Ultraljud är spännande. Och nu börjar det gå upp ett ljus om att livet som gammelmorbror är i antågande. Tips mottags tacksamt på hur man förbereder sig för ett sådant hedervärt uppdrag :)


 
ANNONS
 
Jane

Jane

13 april 2010 07:33

Åh, det är så underbart att läsa när du skriver om det här. Du kommer bli den bästa gammelmorbrorn i hela världen, det är jag säker på! För jag kan då åtminstone inte tänka mig en bättre morbror. Och om lillfisen mot förmodan inte gillar russin, så äter gärna Mamma Jane upp de, det som är så namnam! :)

http://infinity.bblog.se

 
Jane

Jane

13 april 2010 07:33

Haha, såg precis Nej Nohansson också, du är så gullig. :D

http://infinity.bblog.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Av Tony Johansson - 29 mars 2010 00:16

Hej hej, hallå där! Sedan sist jag skrev har jag gått och blivit politisk kandidat till kommunfullmäktige i Mellerud. Står på andra plats på MP:s lista, efter Sarah Isgren. Mellerud är en kommun med goda förutsättningar men vars politiska ledning g...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Blogkeen
Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se