Direktlänk till inlägg 29 mars 2010

Nya bud för Mellerud

Av Tony Johansson - 29 mars 2010 00:16

Hej hej, hallå där!

Sedan sist jag skrev har jag gått och blivit politisk kandidat till kommunfullmäktige i Mellerud. Står på andra plats på MP:s lista, efter Sarah Isgren. Mellerud är en kommun med goda förutsättningar men vars politiska ledning gjort en del misstag, om du frågar mig. Sunnanå är kanske det mest kända. Personligen är jag inte emot delar av planerna nere vid hamnen, men dom blev fartblinda.


En annan sak jag märkt är att det tycks finnas en ganska grabbig attityd bland den politiska ledningen i Mellerud och det oavsett parti. Därför tycker jag att du ska rösta på Sarah Isgren i valet. Med henne som kommunalråd skulle Mellerud definitvt vakna upp till nya bud efter valet.


Mellerud behöver fler nya gröna krafter inte bara före valet utan också efter. Vi söker efter nyfikna och dugliga kommuninvånare som vill vara med att bidra till att förändra kommunen. Läs gärna våra texter och program på vår hemsida, eller sänd själv in förslag till vad som bör drivas i kommunen. Vi behöver både dig och dina goda idéer för att kunna skapa "nya bud för Mellerud".


Den här bloggen kommer uppdateras lite oftare framöver. Men det har varit rätt skönt med en paus. Man behöver det ibland för att samla tankarna och ägna fritiden åt annat än politik. Själv har jag klinkat en hel del piano det sista. På den här sidan får du några exempel på mina visor.


Ha det!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kollegan

22 april 2010 15:00

X på Dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.   Så nu förbereder jag mi...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Blogkeen
Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se