Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

(KD)- gruppledaren är mig hack i häl

Av Tony Johansson - 20 maj 2009 14:40

Jag känner mig jagad för tillfället. Och den som jagar mig är ingen annan än (KD):s annars så trivsamma regionala gruppledare Monica. Efter några dagar där jag haft henne på beskedligt avstånd från mig, har hon nu börjat komma i kapp igen. Hon är bara 22 steg bakom mig nu, och risken är överhängande att hon närmar sig ytterligare efter i dag.


Det handlar förstås om Korpens Stegtävling, (www.steg.se), där råden, de politiska sekreterarna och den administrativ personalen deltagit sedan drygt tre veckors tid. Och medan (S)- Boris och Kobbe rusat iväg och börjar närma sig 400.000 steg, så ligger jag och (KD)- Monica på mer humana 215.000 steg. Eller rättare sagt, jag har gått 215.015 steg och Monica 214.993 Med detta resultat placerar vi oss för närvarande på plats 9.705 respektive 9.707 Inga toppnoteringar direkt, men å andra sidan en bra bit över snittet i tävlingen...


Och nu kommer prestigen. Den senaste veckan, medan undertecknad varit sjuk, så har (KD)- Monica tydligen varit ute och rört sig tämligen mycket. Och nu har mitt försprång alltså krympt till bara 22 steg. Jag är orolig för att tvekampen mellan den annars så trivsamma (KD)- Monica och eders undertecknad blir en riktig nagelbitare in i det sista.


Lovar återkomma med slutresultatet om ett par veckor...

 
ANNONS
 
Jane

Jane

21 maj 2009 11:13

Där lurade du mig allt, Morbror! Trodde nästan att detta skulle bli ett hatiskt inlägg, helt olik din vanliga stil. Jag pustade ut lite lätt när jag insåg att det handlade om stegtävlingen! Har du förresten någon bra stegräknare att rekommendera? Jag vill också ha en :)

http://janejohansson.blogspot.com

 
Ingen bild

Morbror

21 maj 2009 15:52

Jag har en väldigt enkel modell, som ingick när man anmälde sig till stegtävlingen. Den sitter på skärpet. Men jag kan rekommendera en variant som säljs av Claes Ohlsson, och som man har på armen som en klocka.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.   Så nu förbereder jag mi...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Blogkeen
Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se