Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

I morgon far jag till Skene

Av Tony Johansson - 22 januari 2009 22:52

I morgon fredag far undertecknad tillsammans med bl.a vår hälso- och sjukvårdsgruppledare Göran Larsson till Borås och Skene lasarett. Vi kommer träffa ledningen för SÄS i Borås, och på eftermiddagen träffar vi lite fackliga representanter i Skene. Det förekommer ju diskussioner om effektiviseringar och nedskärningar inom sjukhusvården i Sjuhärad, och vår uppgift som politiska företrädare är att se till att planerade förändringar inte drabbar den enskilde patienten.


Miljöpartiet säger ja till effektiviseringar, men nej till kortsiktiga besparingsåtgärder som riskerar leda till försämringar. Vi var också ett av få partier som sade nej till det i fjol fastställda effektiviseringskravet för regionen om 1%, eftersom osthyvelsprincipen inte är någon vidare princip.

 
ANNONS
 
Jane

Jane

23 januari 2009 00:14

Systerdottera Jane är hemma helt ensam fram till strax innan fyra, då hon skall gratulera Bengt som fyller 49. Om du har tid får du och Göran gärna titta förbi och säga hej :)

http://jane.bloggagratis.se

 
Morbror

Morbror

24 januari 2009 14:53

Hej Jane. Vi vart färdiga först vid 16.30- tiden tyvärr. Annars hade det varit väldigt mysigt att få komma och hälsa på systeradotera.

http://vgtony.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.   Så nu förbereder jag mi...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Blogkeen
Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se