Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Debatten tog sig...

Av Tony Johansson - 12 oktober 2008 21:58

Efter den första timman av Agendas partiledardebatt fanns det nog en del som bytte kanal, då debattnivån stundtals varit både låg och hetsig. Men det tog sig faktiskt i timme två, inte minst tack vare den duktiga debattledaren Anna Hedenmos förmåga till rättvis fördelning av ordet och att hon vågade bryta i rätt tid.


Som Miljöpartist ska jag naturligtvis tycka att Maria Wetterstrand var bäst, och det tycker jag också. Men det fanns också andra debattörer som skickligt marknadsförde sina ståndpunkter. Jag tänker då på de båda slagpåsarna Göran Hägglund och Lars Ohly, vilka förmodligen var de två som hade mest att vinna på debatten. De tog chansen, kan man säga. Statsministern fick också in en del goda poänger, liksom Mona Sahlin. Maud Olofsson var däremot ovanligt trött och blek i sina argument, liksom Lars Björklund som med sitt raljerande resonemang mest framstod som surmulen.


Kvällens bästa:

Maria Wetterstrand talade omkull alla övrigas argument i klimatfrågan.


Kvällens sämsta:

Oppositionens oförmåga att framstå som en samlad kraft.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.   Så nu förbereder jag mi...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Blogkeen
Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se