Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Lika som bär?

Av Tony Johansson - 27 september 2008 12:52

Jag satt, i ett helt annat forum på nätet, och diskuterade hur mångfald berikar vår kultur och vår föreståelse för varandra. Fick då mejlat till mig någon slags mellanakt från schlager-EM, med samma tema.


Efter att ha tittat på det hela, funderar jag dock bara på en enda sak. Och det är om en av mina partikamrater från Trollhättan, har en fotbollstokig dubbelgångare. Titta och avgör själva, ni Miljöpartister, klippet kommer ca 5.05 in i inslaget, som för övrigt är ett utmärkt exempel på hur kulturell mångfald kan berika ett såpass överflödigt inslag som en mellanakt i schlager-EM...


 
ANNONS
 
Storeasyter

Storeasyter

27 september 2008 21:50

Själv sitter jag mest och spanar oväder, klimatsajter och satellitbilder, där brukar jag inte hitta dubbelgångare=)
På tal om pianon, visst hjälper jag gärna till med frakten=)...men själva bärandet tror jag inte jag fixar

http://maddisan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tony

30 september 2008 22:17

Hehehe, nej det där med att bära pianon är ett riktigt hästgöra... Men du kanske har kvar bärselen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.   Så nu förbereder jag mi...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Blogkeen
Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se