Direktlänk till inlägg 15 juni 2008

På Palace hotell i Hultsfred

Av Tony Johansson - 15 juni 2008 13:41

Har varit på Hultsfredsfestivalen tre gånger i mitt liv, även om det runnit mycket vatten under broarna sedan dess. De första två gångerna tillbringades sömnen i tält, men den sista gången hade jag förmånen att få bo hos Maja Nyblom på Palace Hotell. Krutgumman Maja var förmodligen i 80-85- årsåldern när det begav sig, och hon gjorde allting själv. I kväll rekommenderar jag varmt att ni tar er tid att titta på den då 94- åriga Maja, när hon putsar fönster, ordnar frukost, tvättar och annat, på sitt eget hotell. Sista sommaren med Hultsfred och sin lilla favoritgäst, innan Maja stilla somnade in.


Så titta på SVT2 i dag kl 20.00, jag lovar att ni kommer falla pladask för Maja Nyblom och hennes hotell, där i de djupa smålandsskogarna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johan Hellström

16 juni 2008 13:05

Vilka år var du på Hultsfred? Möjligt att jag frågat innan, men har isf glömt svaret ;)

 
Ingen bild

Tony

17 juni 2008 00:43

Ujujuj Johan, ja det är så länge sedan att jag själv börjar glömma :-) Det måste varit 1993, 1994 och 1996, om jag inte minns fullständigt galet. Jag minns att det var ett år emellan andra och tredje gången jag var där.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.   Så nu förbereder jag mi...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Blogkeen
Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se