Direktlänk till inlägg 11 september 2007

KGB- TV gav mersmak

Av Tony Johansson - 11 september 2007 20:30

Premiären av KG Bergströms egen talk- show gav mersmak. En intervju där man tydligt kände av Reinfeldts olust att ikläda sig rollen som intervju- objekt. Därvidlag är han Göran Perssons raka motsats. Ändå levererade han flera sakliga svar på de tuffa frågorna. En lagom balansgång från Bergströms sida, med omväxlande påståliga, pågåliga och mer personliga frågor.


Minus dock för de inbjudna proffstyckarna, Westerberg och Schyman. Känns faktiskt inte som om de höjde programmet någonting. In med några retoriska analytiker i stället, det hade varit mer intressant.


Avslutande analysen, om Odenberg, var också knivskarpt formulerad.


TV- programmet gav mersmak av flera anledningar, främst de ovan nämnda. TV- studion var också suverän, med stora rödmålade "KGB"- loggor upphängda i fonden, det är ironi, det. Sedan är det också väldigt befriande att man får se en programledare utöver nöjeskungen Ingvar Oldsberg, som är över 60 år. Men när ska kvinnorna få samma möjlighet? Kan man hoppas på att Karin Andersson och Elisabeth Höglund också får egna tv- program? Om så inte blir fallet, borde K-G hyra in dem som proffstyckare till sitt program, istället för avdankade politiker som Schyman och Westerberg.

 
ANNONS
 
Madeleine

Madeleine

11 september 2007 21:39

Missade programmet, var på föräldramöte där jag lovade baka kakor till en loppis/marknad...dax för Tonys vaniljkaka:)

http://maddisan.bloggagartis.se

 
Ingen bild

Tony

12 september 2007 20:59

Hahaha, jadu, så kan det gå när man engagerar sig i sina barn ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.   Så nu förbereder jag mi...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Blogkeen
Följ VG- Tony Johansson * * * If you want green - vote green * * * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se